What’s Happening in alle hoeken en gaten 10/09/23

Eerder postten we vol trots de line-up van het hoofd podium
https://hembrughappening.nl/line-up-10-09-23/

Daarnaast is er megaveel te zien en te ervaren.

Luttel en Zuks met hele area vol moois en activiteit! Mini camping Johanna’s Bos met locatie theater (zie eerder nieuws bericht Johanna’s Bos

Al in 2014 brachten we Yogadreams naar de Happening, toen was dat best een beetje onwennig voor de bezoekers. Inmiddels is het meer gemeengoed en doen velen lekker mee met de kinder en ouder yoga workshops. Net als vorig jaar met Sylvia Saunders, die óók het hoofdpodium opent in de ochtend.

Er is massage onder de bomen, door Emma. Stel je voor op de achtergrond de geluiden van de Happening, terwijl jij een moment voor jezelf hebt! Ook dát is Happening!
Tarot of Now, Maya kalender readings. En natuurlijk De Zaanse Regenboog met een parcours. Kaleidoscoop maken bij het Hemlab

Uiteraard is onze eigen timmerbende er dit jaar ook! We maken altaartjes van hout en andere materialen. Brenda van Leukerik is er dit jaar met haar team op dit in goede banen te leiden. En ouders doen natuurlijk lekker mee! Kaarten maken, eren en offeren bij het altaar. Er brand een vuurtje, er is een moment van bezinning onder het toeziend oog van de lachende Boeddha.

Een (vintage) markt met o.a Circus Tokio, Matangi, Meuq, MC Recycling
Miss Bali, diverse vintage en zoals al die jaren is Doris Bartels er zeker ook weer bij. Benieuwd wat ze nu gaat doen!

Onze vriend – je herkent hem aan z’n toffe geleurde pak – Jeroen Balk die met een enorm gemak alle paradijsvogels aan elkaar praat.

Stadsdichter Lisa van Tongeren staat in de area van Johanna’s Bos én óók op het hoofdpodium! Zij kan raken en treffen, zoals we zelden zagen.

Food; zie eerder bericht
food HH23

Dus trek je leukste outfit aan of koop ‘m op de Happening! Kom dansen, verwonderen, scharrelen, plak een glitter, ontmoet en speel.
Wij creëren bedding en hebben goeie zin, hopelijk jullie ook.
Dan maken er met z’n allen een te gekke fijne laatste van! ♡

Gedurende deze laatste week kan er nog iets wijzigen. Omdat wij als organisatie van de Happening altijd organisch werken.

♡ foto: Menno de Haas
♡ tekst: Karin Seine