Skip to content
Museum for Humanity

Museum of Humanity ’22

WIJ GELOVEN IN DE SCHOONHEID EN WAARDE VAN IEDER MENS
Museum of Humanity staat ook dit jaar op Hembrug Happening met de studiotent.

We zijn op zoek naar alle 180 nationaliteiten van Zaanstad. Inmiddels hebben we er honderd in beeld gebracht. Ken jij iemand of ben jij diegene met de nationaliteit die we nog zoeken kom dan langs bij de studiotent en laat je gratis portretteren. Hier de lijst met de nationaliteiten die we nog zoeken:
www.museumofhumanity.nl

Inmiddels bestaat onze collectie uit meer dan 8000 portretten. We bezochten twintig landen op vijf continenten en laten we de mensheid schitteren met portretten en verhalen laten we de mensheid schitteren. Als uitnodiging om over grenzen heen te stappen en oog te krijgen voor elkaar.Dus kom gerust langs in je mooiste of origineelste outfit, en wie weet wordt je geportretteerd als pronkstuk voor ons Museum of Humanity op het Hembrug terrein.

Naast ons fotoproject verkopen we ook ons boek Crown of Creation, kunstkaarten en ons humanity biertje “Alle mensen” speciaal voor ons gebrouwen door de Hoop.

“Wij geloven in de schoonheid en waarde van ieder mens, ongeacht afkomst, geslacht, overtuiging, leeftijd, beperking of geaardheid. Ieder mens doet ertoe, is waardevol en in staat de wereld mooier te maken.”