Een hele dikke dank!

Daar beginnen we mee vandaag!

… aan al die lieve, fijne, mooie, bezoekers, fantastische vrijwilligers, medewerkers, de mega getalenteerde artiesten, fotografen, partners, deelnemers, workshop gevers en die ongelooflijke hoeveelheid scharrelende, spelende, timmerde, helpende, aanwezige, presente, blije, fijne, kleine én grote kinderen.

En de zon die vrijwel de hele dag volop aanwezig was, de regen die pas neerkwam om 21 uur, de prachtige boom die als backdrop en beschermende moeder stond te shinen, de plek, de tipi’s en de tenten met hun uitstraling en energie, de geschiedenis van het Hembrug, de vernieuwing, de magische wolken en het licht!

Dank voor de niet normale hoeveelheid complimenten, dankjewels, knuffels, kussen, support, berichten, stevige omhelzingen, harten onder de riem en erkenning.

Het voelt goed om heel dicht bij ons zelf te blijven in de creatie, de keuzes en de weg die we volgen met de Happening. Omdat we zeker weten dat dat het enige is wat voor ons werkelijk werkt. Het pure, het fijne willen we in de groei en het groter worden bewaren  Alles gaat via ons hoofd, naar het hart, door de buik… van daaruit wordt elke keuze gemaakt. De essentie is essentieel! In de reis van geboorte, naar kindertijd, naar puberteit,  lijkt het er – deze 5e editie – op dat de Happening volwassen is geworden!

Want dat de sfeer waanzinnig positief is, dat het festival straalt als een grote zon was zichtbaar en voelbaar. Dat er een bedding is waar alle betrokkenen en bezoekers in uitgenodigd worden, om zichzelf te zijn, nieuwsgierig te zijn, te ontdekken, vrij te zijn, te ontmoeten, stil te zijn, te dansen, te zoenen, te genieten.

De fijnste feedback kwam van een 5 jarige die met haar moeder deelde ‘mama, het was geen festival, maar een speeltuin. Die echt heel groot is.’

Om te smelten!

En jaaaaah een speeltuin, dat is wel wat het is!

Geroerd, verrast en heel blij…

zo was het voor ons deze dag!

 

Wij bouwen af, laten het bezinken, vallen even in het gebruikelijk zwarte gat ;-), en weer door!

De geweldige plaat is natuurlijk van Menno de Haas!