Bespeel jij je telefoon, of bespeelt je telefoon jou??

Een hele speciale dit! De laatste voorstellingen van Close Call zijn op Hembrug Happening.

Een maatschappij zonder de smartphone? We kunnen het ons bijna niet meer voorstellen. De impact van het apparaatje op ons doen en laten is groter dan we durven toe te geven. Kijk jij ook 221 maal per dag op je telefoon? Wie volg jij? Wie volgt jou? Wat doet dat met ons? De Nederlandse componist Arthur Wagenaar maakt een muziekvoorstelling over de impact van de smartphone.

Bij aanvang van deze bijzondere concertvoorstelling Close Call moeten de bezoekers de smartphones aanzetten. Installeer de gratis speciale app CLOSE CALL LIVE (ANDROID / IOS), maak van je telefoon een muziekinstrument en speel mee met een tienkoppige band met drie drummers. Maar let wel op, want de grote vraag blijft: ‘Bespeel jij je telefoon of bespeelt je telefoon jou’?!
In zijn werk zoekt Arthur Wagenaar (1982) nieuwe mengvormen van muziek en theater, van concert en voorstelling. Klassieke ensembles worden bands, muzikanten acteurs. En omgekeerd. Wagenaar is betrokken bij muziektheatergezelschap Susies Haarlok en bedenkt het liefst zijn eigen instrumenten.

Het concert begint: zet je telefoon… AAN!

Download de speciale app Close Call Life, maak van je telefoon een muziekinstrument en speel mee met de bigband!

Close Call, van de Zaanse componist Arthur Wagenaar, maakt je op unieke manier bewust van de macht en mogelijkheden van je smartphone.

www.arthurwagenaar.nl/closecall