30/mei
happening
Published in post

Vrijwilligen op een te gek festival!

Crea’s, kunstenaars, aanpakkers, bouwers, handigers, knutselaars, fotografen, filmers, festival-lovers, bezielden etc. etc. Deze oproep is voor jullie!

10 september 2017 is er weer een Hembrug Happening ! Natuurlijk op het waanzinnige HEMbrugterrein. Een gratis toegankelijk mega relaxt festival voor de grootsten de kleinsten en alles er tussenin! Zou super tof zijn als je mee komt helpen! Want zonder vrijwilligers is de Happening niet mogelijk.

O.a kinderatelier, theetuin, deco-team en 1001 klusjes tijdens opbouw, festival en afbouw. Vorig jaar waren er ruim 4000 bezoekers, dat overviel onszelf ook wel een beetje. Dat vraagt om uitbreiding van het team.
Ondertussen bouwen we met elkaar – sinds 2014 – aan deze community, doen we iets voor de gemeenschap, ga je een te gekke dag hebben, doe je ervaring op, zijn er leermomenten, lekker bikkelen en veel gezelligheid met elkaar. Natuurlijk is er catering voor de crew en ben je deel van een fantastisch festival. Ontmoeten, inspireren, scharrelen, creëren en een hoop liefde en plezier !

Wil je meedoen? stuur dan een mail waarin je iets over jezelf vertelt naar info@hembrughappening.nl

Dank alvast, we kijken er naar uit ! ♡

Check de aftermovie om sfeer te proeven!

 

happening

Comments are closed.