03/jul
happening
Published in post

Sound of Life

Een tijdje geleden ontmoetten wij Irene. Werkelijk onder de indruk van haar concert en de ontmoeting daarna, een fijne klik was er toen we elkaar na haar concert spraken. Natuurlijk hebben we haar gevraagd op het Happening Podium! Ze wil! Heel graag zelfs!

Irene Sportel is yogadocente, muzikante (zang, gitaar, handpan), therapeut en voormalig arts. Toen ze tegen de grenzen van de Westerse geneeskunde aanliep, besloot ze haar hart te volgen en op een meer holistische wijze gezondheid te gaan benaderen. In deze tijd herontdekte ze haar passie voor muziek en de helende werking ervan. Als yogadocent geeft ze lessen bij De Nieuwe Yogaschool en Delight Yoga, waarbij altijd live-muzikale elementen te ervaren zijn. Ze organiseert regelmatig workshops en concerten. Tijdens haar concert op het festival zal ze de helende kracht van geluid inzetten om de luisteraar naar zijn of haar hart te begeleiden. Met veel liefde, een vleugje humor en enthousiasme!

Op de Happening neemt ze je mee op een reis van je hoofd naar je hart. Laagdrempelig zingt de prachtige Irene de fijnste mantra’s en songs.

Hoe fijn aan het begin van de dag als het festival tot leven komt, zittend in het gras genieten van deze vibratie, energie, het leven!

Op Spotify is haar nieuw album Sound of Life te beluisteren!

happening

Comments are closed.