07/jul
happening
Published in post

Poppentheater Koekla met Kabouter Thijm

Bij ‘de Happening’ werken we aan duurzame samenwerkingen en committments. Hoe leuk is het om te kunnen delen dat het Zaantheater zich dit jaar ook weer komt! Deze keer met twee voorstellingen in het prachtige en unieke Waslokaal. En wij zijn van mening dat je met Kunst en Cultuur, niet vroeg genoeg kunt beginnen. Kom samen met je kleintje(s) genieten van prachtig poppentheater!

Zaantheater: ‘Hembrug Happening is een heerlijk festival. Muziek, theater, lekker eten, leuke mensen, inspiratie, creativiteit en dat alles op een van de spannendste plekken van Zaandam: het Hembrugterrein. Natuurlijk wil het Zaantheater niet ontbreken op dit festival.

Speciaal voor Hembrug Happening heeft het Zaantheater de voorstelling ‘Kabouter Thijm’ van Poppentheater Koekla geboekt. 

Kabouter Thijm woont in een gezellige, oranje pompoen. Hij zorgt goed voor de bijtjes. Op een dag staat er een klein, dik varkentje op de stoep. Het varkentje heeft honger. Kabouter Thijm geeft hem honing en daarna mag het varkentje voor de bijen zorgen. Ook als Thijm er niet is. Op een dag is de honing verdwenen. Wie heeft dat gedaan? Het varkentje, zijn vriendinnetje muis, de trol of het elfje?

Kabouter Thijm (3+), naar een prentenboek van Admar Kwant, is een grappige kabouter voorstelling voor de allerkleinsten over de natuur, de bijtjes en een beetje magie. De voorstelling over Kabouter Thijm is te zien op zondag 10 september op het festival Hembrug Happening op het Hembrugterrein om 12.00 en 14.00 uur. Kaarten zijn zowel online als op de dag zelf aan de kassa op het Hembrugterrein verkrijgbaar. Wil je zeker zijn van een plaats ga dan naar https://zaantheater.nl/home/

happening

Comments are closed.