21/aug
happening
Published in post

Podium voor Paradijsvogels

Op de locatie waar wij van de Happening  al jaren aan het pionieren zijn. Het Hembrug tussen het Noord Zeekanaal en de Zaan. Tussen Zaandam en Amsterdam. Een waanzinnige plek waar heel veel verandering is… wat soms wennen is en vaak ook helemaal ok. Wij wilden bijdragen aan deze plek. Met liefde, met licht, met klanken, met cultuur, met ontmoeting en betekenis. Dat hebben we gedaan. Op geheel eigen wijze, op een manier die dichtbij ons ligt, die waarachtig is. En heel snel bleek dat veel meer mensen deze behoefte hebben.

Een magische, mysterieuze, geheimzinnige plek met ongelooflijk veel geschiedenis. Waar met festival Hembrug Happening ook jaarlijks nieuwe geschiedenis wordt geschreven. Want wat hebben we al veel Paradijsvogels in soorten en maten een podium gegeven. (Wil je meer zien, scroll door de nieuwsberichten).

Paradijsvogels met een stem die raakt, virtuoze Paradijsvogels, kunstige Paradijsvogels, opvallende Paradijsvogels, bijzondere Paradijsvogels, vrije paradijsvogels, scharrelende Paradijsvogels, bevriende Paradijsvogels, speciale Paradijsvogels, betekenisvolle Paradijsvogels.

Stuk voor stuk, brachten ze iets wat blijer, wijzer en vervulde maakte! Daarvan is er nóóit teveel, dus deze editie wederom een programmering in deze lijn. Programmeur Peter Sikkes is as usual het jaar rond, met zijn neus voor talent, het land in geweest. En ál het aanbod wat wij mochten ontvangen is bekeken, gehoord en gezien. De artiesten op het hoofdpodium staan op de poster, daaromheen is er een enorm aanbod voor de grootsten de kleinsten en alles er tussenin.

Hembrug Happening, een mega relaxt festival. Een plek van uitwisseling en liefde! Je bent uitgenodigd, je vrienden en familie ook! <3

Ontwerp poster: buro075

happening

Comments are closed.