05/jul
happening
Published in post

Een oase van aandacht en bewustwording

Zoals altijd zal deze plek weer een oase van sfeer, aandacht en ook bewustwording zijn temidden van de reuring van het festival. Met verse muntthee, lekkere versnaperingen en o.a Yoga, Qigong, Handlezen, Schrijven, Tarot én Massage.

De massages zijn dit jaar in handen van Annemieke de Poel. Natuurlijk bij de Theetuin, de meest relaxte plek op de Happening!

Annemieke de Poel woonde en werkte jaren op Ibiza maar nu is ze terug in het land, dat vinden wij heel fijn! Ze komt graag naar de Happening want het idee van een festival spreekt haar aan, het ‘samen iets neerzetten’ gevoel, en dat op eigen bodem. De verbindende factor is voor haar essentieel hierin. Ze liet ook weten dat ze heel graag eens ziet en ervaart wat wij daar al die tijd allemaal aan het doen zijn op Hembrug Happening.

Annemieke de Poel: ‘Tijdens mijn opleiding tot natuurgeneeskundig therapeut ontwikkelde ik een passie voor lichaamswerk. Ik leerde door aanraking dat het lichaam veel verhalen kent. Elke cel heeft een geheugen en situaties die in de loop der tijd in het onbewuste zijn geraakt, kunnen door aanraking/massage weer bewust en dus zichtbaar worden. Dit kan veel inzicht geven. Ook in het heden ontstaan klachten en beperkingen bijvoorbeeld door houding, blessures of het te veel en te lang blootstaan aan stress. Deze klachten kunnen goed met massage behandeld worden.Het genezend effect van aanraken werkt door op alle lagen van het lichaam. Massage is een prachtige manier om het lichaam zowel fysiek als emotioneel te stimuleren weer zijn eigen balans te vinden.

Hoe zou het zijn om je hieraan over te geven? In de open lucht, temidden van alles wat er is…

happening

Comments are closed.