20/jul
happening
Published in post

Maddy Moreah

Hoe tof!

Sem van der Peet al jaren nauw betrokken bij Hembrug Happening… vorig jaar als DJ op het theaterplein, ook al eens als host van het tweede podium destijds na het Schrijverscafé, gaat spelen op het hoofdpodium met Maddy Moreah. Vinden we superleuk!

Madeleine Ruijter ‘Maddy Moreah’ is een opkomende zangeres, songwriter en gitarist gebaseerd in Amsterdam. Na in 2017 veel geschreven en gerepeteerd te hebben met haar band, is zij helemaal klaar voor het nieuwe jaar.
Ze heeft inmiddels al wat optredens gehad zoals bij het festival Georgie’s Wintergarten, Sugarfactory, Kopstootbar, Stedelijk museum Indiefair in de P60 in Amstelveen, Café de Tulp en meerdere kleine locaties.
Ook is zij op bezoek geweest bij 3FM Franks feestje, Radio Haarlem en heeft ze een Rock Stone sessie gehad.
Naast haar soulvolle en krachtige stem ligt Maddy’s kracht in haar brede muzieksmaak. Als je naar haar muziek luistert, herken je haar liefde voor jazz, soul, funk, hiphop en popmuziek. Haar teksten zijn vaak metaforisch geschreven, maar aanstekelijk met een rauw maar aangenaam geluid en een gevarieerd live-repertoire. Momenteel werkt ze aan een nieuwe single die in juli 2018 wordt uitgebracht, naast haar debuut-ep die gepland staat om in september 2018 uit te brengen. Laat je meeslepen door onverwachte melodieën, crazy vibes en fascinerende zanglijnen!

 

happening

Comments are closed.