01/jul
happening
Published in post

Happening met Schrijvers – Café in de krant

We staan er in hoor, leuk om het zo te lezen. Waar we al tijden op puzzelen, flowen en knagen krijgt ook dit jaar weer vorm en dat begint zichtbaar te worden met een artikel in de krant.

Een heel bijzonder deel van de organisatie van dit festival is dat we zoveel fijne inspirerende mensen ontmoeten. Nu weer deze Zaanse schrijvers die een plek krijgen in het Happening Schrijvers Café. Mooi dat lezers en schrijvers elkaar kunnen ontmoeten op zo’n toegankelijke plek als de Happening.

Zaanse Schrijvers en (potentiële) lezers ontmoeten elkaar! Want soms zijn er van die ideeën die meteen goed voelen. Dit is er zo een!

De prachtige  Zaanse geveltjes en de maakindustrie zijn zichtbaar. Maar al die Zaanse schrijvers die in stilte werken in ateliers en op zolderkamers zien we niet zo vaak. Wij geven deze Zaanse schrijvers op 25 september een podium.

Schrijvers van kinderboeken, graphic novelles, romans, gedichten, spirituele boeken… Ze dragen voor, signeren, verkopen, vertellen, beantwoorden je vragen, gaan met je in gesprek in het enige echte Happening Schrijvers Café.

Deelnemende schrijvers: Patrick van Hees – de Geluksprofessor, Neomi van Ruler – Het huisje in de plant, Jose Steens – Woordnudist, Esther Hans – ‘The unfortunate love life of Charlene Williams’, Sonja Ortmans – ‘Recht vanuit het hart’, Bettina Drion en Hans van den Pol – ‘De engel en de adelaar’, Marieke Vos Hardonk – ‘Kamelen op de lijn’

http://www.noordhollandsdagblad.nl/stadstreek/zaanstreek/article28211648.ece/Hembrug-Happening-met-Zaanse-schrijvers_

happening

Comments are closed.