Het festival

De vijfde editie van Hembrug Happening! Een plek van ontmoeting, inspiratie, muziek, theater, kunst, scharrelen en genieten. Met het prachtige Hembrugterrein als decor.

Helaas kan de zesde editie van Hembrug Happening op 16 en 23 aug. niet doorgaan vanwege de maatregelen rondom Covid19. Het is nog niet bekend  wanneer het Hembrugterrein, één van Zaanstreeks best bewaarde geheimen gelegen tussen de Zaan en het Noordzeekanaal, opnieuw in het teken zal staan van live muziek, goed eten, kindervermaak en meer.

Liggend in het gras, genieten van theater, lekker (bio) eten, yoga, en elkaar. Scharrelende kinderen en ander grut hebben de ruimte en veel te doen. Hembrug Happening een festival van sfeer, verbinden, inspireren, ontmoeten, samen zijn, creëren, betekenis, bewustwording en plezier.

Live optredens afgewisseld met groovy sounds. Hieromheen barst het van de inspirerende en leuke activiteiten. Dit jaar voor de derde keer het vernieuwende Betekenisplein. Timmeren, theater, yoga, workshops, de theetuin, (familie)theater, en de scharrelweide. Het lekkerste (bio)eten van de fijnste foodtrucks. En dan nog hou je tijd over om met je gezin op een kleedje te genieten en bij te praten met je vrienden.

Scroll to Top