Het festival

De vierde editie van Hembrug Happening! Een plek van ontmoeting, inspiratie, muziek, theater, kunst, scharrelen en genieten. Met het prachtige Hembrugterrein als decor.

10 september 2017

Op zondag 9 september 2018 zal het Hembrugterrein, één van Zaanstreeks best bewaarde geheimen gelegen tussen de Zaan en het Noordzeekanaal, opnieuw in het teken staan van live muziek, goed eten, kindervermaak en meer.

Liggend in het gras, genieten van theater, lekker (bio) eten, yoga, en elkaar. Scharrelende kinderen en ander grut hebben de ruimte en veel te doen. Hembrug Happening een festival van sfeer, verbinden, inspireren, ontmoeten, samen zijn, creëren, betekenis, bewustwording en plezier.

Live optredens afgewisseld met groovy sounds. Hieromheen barst het van de inspirerende en leuke activiteiten. Vorig jaar voor het eerst een heus Schrijvers Café, en dit jaar het vernieuwende Betekenisplein. Het kinderatelier, workshops, (familie)theater, de piratenboot in de scharrelweide. Een open lucht restaurant met het lekkerste (bio)eten van de fijnste foodtrucks. En dan nog hou je tijd over om met je gezin op een kleedje te genieten en bij te praten met je vrienden.

Scroll to Top