28/jul
happening
Published in post

Duurzaam samenwerken met mensen en organisaties

Een community bouwen, duurzame samenwerkingen met mensen en organisaties, dat is waar wij naar streven. Een heel aantal partners doen al een paar jaar mee. Wat fijn dat we die relaties kunnen continueren,  uitbouwen en met nieuwe energie aanvullen.

Ook dit jaar zijn er weer fijne en bijzondere partners en organisaties die Hembrug Happening een warm hart toedragen, de waarde zien en ondersteunen. Zij maken het mede mogelijk dat wij weer een fantastisch Happening in elkaar kunnen draaien. 
Natuurlijk de Gemeente Zaanstad, een essentiele partner. Inmidels ervaren we dat het festival een plek heeft hier in de streek. De Happening heeft wortels gekregen. Daarin voelen we ons breed gedragen door velen. 
Het Hembrugterrein, nog steeds de meest fantastische locatie, waar we ons thuisvoelen. En waar we vanaf dag één een connectie mee hadden, de plek die nog steeds leidend is voor de sfeer van de Happening. Fingers crossed voor de toekomst! 
Marcel Weenink – buro 075 –  die als geen ander snapt hoe een concept werkt, en naadloos oppakt wat wij willen uitstralen. Al voor de derde keer met hart en ziel gewerkt aan een heel goed gelukt art work! 
Het Zaantheater een mooie warme en waardevolle samenwerking. Ze komen dit jaar met maarliefst twee voorstellingen van Poppentheater Koekla.
Kees Klomp – dit jaar de host van het Betekenisplein – die écht met een goed verhaal komt, andere bevlogenen meeneemt, en platform Maatschapwij er bij betrokken heeft. Kees ging helemaal áán toen we onze ideeën met hem deelden. Wat ons betreft is de tijd er rijp voor.
De Flux op locatie, ook dit jaar komen ze met een act op het hoofdpodium. Dat wordt zeker weten een feestje.
Buitenverspreiding, verzorgt zoals elk jaar ons drukwerk én de verspreiding. Dat scheelt ons heel veel posters plakken en rondjes fietsen door de stad.
Yogadreams, zoals elk jaar komt Myrna weer fris en blij met haar collega’s yogalessen geven.
Het Hembrugmuseum, heel bijzonder hoe de geschiedenis van het terrein hier bewaard is gebleven. Dit jaar valt de Happening tegelijk met de Open Monumentendagen, dat vinden we een interessante en mooie combinatie.
Kringloopwinkel Het Goed al jaren zo ongeveer leeggeshopt voor decoratie, komt nu zelf staan en levert net als vorig jaar deco en lekkere zitplekken.
Nieuwe partners zijn;
Het P.M Duijvisfonds, zij staan ondersteunen maatschappelijke projecten en staan helemaal achter datgene wat wij de wereld inbrengen met de Happening. Het Prins Bernhard Cultuurfonds omdat zij in ons geloven. En het Tropenmusem Junior, super toch dat zij óns hebben gevonden.. met een reizende act op het festival, je gaat ze zien.
De vele vrijwilligers, een heel aantal is er elk jaar weer bij! Wat hebben ze gebikkeld tijdens de vorige editie! <3
En natuurlijk de oorzaak, de initiators, de bedenkers, de regelneven, de crea’s, de ploeteraars, verbinders en sfeermakers van dit hele gebeuren Peter Sikkes en Karin Seine en hun kinderen Boris en Pelle. Die hun ouders moeten delen met het festival, ook in de zomervakantie. Topjongens, meedenkers en inspirators!
Ondertussen sluiten er nog diverse partners aan, zijn we in gesprek, én ook nog op zoek. Draagt jouw organisatie de groeiende Happening een warm hart toe, voel je een connectie, sta je achter wat de Happening is voor de gemeenschap, of heb je vragen neem dan gerust contact op; info@hembrughappening.nl
Anyway, zonder deze bovenstaande waslijst zou er nooit een Hembrug Happening zijn!
happening

Comments are closed.