06/sep
happening
Published in post

Cacao Impro Improviseert er op los, met jullie!

Jascha Soest – Cacao Impro  was daar ineens, in het productiekantoor. we waren meteen vol in gesprek en associeerden er op los. Dat was best even heel lekker tussen alle regeldingen en serieuze mails door.

Deze man doet van alles, hij  is o.a  impro docent. Doet hij al 10 jaar. Zijn roots liggen in het onderwijs. Daar gaf hij o.a. dramalessen aan moeilijk lerende pubers in het praktijkonderwijs. Hij is docent, Master Sen Intern begeleider, mindfulness coach en improvisatietrainer. Hij deed oa. de Impro Academie in Amsterdam.
Jascha is mede oprichter van de Zaanse theaterschool en gaf daar ook les. Hij is vaste trainer van Lef, een improvistatiegroep uit Purmerend. In mei 2016 richtte hij zijn eigen Improvisatietheaterschool; “Cacao Impro” op: ter promotie van Puur Improvisatietheater in de Zaanstreek. Cacao is Puur & Lekker en onlosmakelijk verbonden met zijn geliefde Zaanstreek. Hij weet op een pure en echte manier teams en groepen in beweging te zetten. Hij gebruikt daarbij verschillende werkvormen en methodes vanuit team coaching, coöperatief leren, mindfulness en improvisatietheater. Deze gooit hij op een bijzonder speelse manier in een vorm en maakt daar samen met teams en groepen chocola van! Zo ontstaat “Playfulness”; Stap voor stap wordt de comfortzone speels opgerekt en creëert hij ruimte: Ruimte om te leren en te doen in het hier en nu.
Jascha is in te huren, wil je alvast ervaren of zien hoe dat werkt met hem. Hij geeft een workshop improvisatie theater  om 12.00 uur en  15.30 uur op het Betekenisplein!

happening

Comments are closed.