30/aug
happening
Published in post

Betekenisplein met Kees Klomp

Altijd al het verhaal willen kennen achter organisaties die het verschil maken? Laat je inspireren, op het Betekenisplein gaat Kees Klomp tijdens Hembrug Happening ‘live’ in gesprek met betekenisvolle ondernemers; ondernemers die de wereld een beetje mooier proberen te maken middels een bedrijf. Kees Klomp zal in 3 sessies 4 ondernemers introduceren en interviewen. Hierbij zal hij het publiek nadrukkelijk uitnodigen om actief mee te doen en vragen te stellen.

Op het Betekenisplein kunnen de bezoekers van Hembrug Happening kennis maken met Mark Kulsdom van The Dutch Weedburger, Tom van de Beek van Tipping Point en Bert Heeren van KoffieKracht.

 

Mark Kulsdom / The Dutch Weed Burger

Na een periode van confronterend dierenactivisme belandt Mark Kulsdom in de gevangenis, waarna hij op zoek gaat naar een constructieve manier om zijn idealen in praktijk te brengenDe oplossing vindt hij in een burger gemaakt van zeewier, één van de krachtigste planten van onze planeet. Om het te laten groeien is niets meer dan zeewater en zonlicht nodig. Met Mark gaan we in gesprek over business activisme, het succes van The Dutch Weedburger en de voortschrijdende plantaardige revolutie. 

 

Tom van de Beek / The Tipping Point

De biodiversiteit staat onder druk, grondstoffen worden steeds sneller schaars en klimaatverandering is niet langer iets van de toekomst. Dit is voor initiatiefnemer van The Tipping Point – Tom van de Beek – reden om mensen met natuur te verbinden. Middels allerlei verschillende initiatieven. Met Tom gaan we in gesprek over innerlijke duurzaamheid, Pollinators en regeneratieve economie.

 

Bert Heeren / KoffieKrachtWerk.

Voor velen is het de normaalste zaak van de wereld. Maar voor anderen is het allesbehalve een vanzelfsprekendheid. Bert Heeren maakt met KoffieKracht werk van werk. Door het branden en verkopen van koffie helpt hij mensen met extreme afstand tot de arbeidsmarkt op weg naar werk. Met Bert gaan we in gesprek over inclusiviteit, compassie. En koffie natuurlijk :-)

dutchweedburger.com

thetippingpoint.nu

Tegenlicht – Kees Klomp

happening

Comments are closed.